Hypnopraktijk Juno Lucina

She who brings children into the Light 

Over mij

Bianca Snel (40 jaar) is mijn naam. Al 11 jaar heb ik een praktijk als hypnotherapeut en coach. Hiervoor heb ik bij de Seth Academie voor hypnotherapie een HBO opleiding van 3 jaar gedaan. (www.praktijkemergo.nl )

In die 11 jaar heb ik de zegen van twee gezonde zonen mogen ontvangen. De weg naar het dubbele moederschap is voor mij niet altijd gemakkelijk geweest. Ik mag wel zeggen dat ik zelf een ervaringsdeskundige ben.


Toch waren mijn bevallingen beide vrij snel en gemakkelijk (ondanks een stuitligging). Deze ervaringen hebben er toe geleid dat ik mij ben gaan bekwamen om anderen te helpen met het in ontspannen doorlopen van de  kinderwens, de zwangerschapsperiode, de bevalling en de tijd erna.

Zelf ben ik een zeer gemotiveerde coach. Als ervaringsdeskundige ben ik als geen ander instaat om mij "in te voelen" waar mijn cliënten behoeften aan hebben. 

Juno Lucina is een praktijk die je leert om zelf te ontspannen tijdens de kinderwens, de medische malle molen, zwangerschap, het voorbereiden op de bevalling en de bevalling zelf.

Dit onder andere door zelfhypnose technieken en door het helpen vertrouwen te krijgen in je eigen lichaam. Maar ook doormiddel van mijn jarenlange ervaring met ptss, of andere trauma's.

Uiteraard vergeten we de vaders in dit geheel niet en ook voor de mannen en hun eventuele angsten of hoe je jezelf kunt voorbereiden op de bevalling en het vaderschap heeft Juno Lucina een plan.


Twijfel niet en bel mij voor meer informatie.

Ben je zelf niet zwanger maar weet je wel iemand die mijn hulp kan gebruiken, wijs haar dan op deze praktijk .