Hypnopraktijk Juno Lucina

She who brings children into the Light 

Wat is hypnose?

Simpelweg is hypnose te vergelijken met een hele lichte slaap. Het bewustzijn, dat zegt wat goed, fout, raar of normaal is, wordt op een lager pitje gezet en het onderbewustzijn, dat waar alles word opgeslagen, wordt versterkt.

Veel mensen vinden het eng, maar mag ik dan eens vragen?

Ken je de situatie dat je "alsof je op de automatische piloot stond" iets gedaan hebt? Bijvoorbeeld: je rijd elke dag op de fiets hetzelfde stukje van huis naar je werk en visa versa. Op een gegeven moment kom je thuis en vraag je jezelf af "Hé ben ik er nu al? Heb ik dat kruispunt wel gehad/goed uitgekeken?" De weg heb je dan in trance afgelegd....ofwel onder hypnose.

In de praktijk merk ik vaak dat men al automatisch de ogen sluit bij vragen die over diepe gevoelens gaan. Zo ga je naar je gevoel en ben je al bezig in een trance te werken.

Voor alle duidelijkheid de theater hypnose heeft niets te maken met wat hypnose werkelijk is. Er word dan gebruik gemaakt van het feit dat mensen willen pleasen en in mijn praktijk gaat het niet om mij of een publiek te leasen maar om zelf beter te functioneren.

Voor meer info of uitleg neem gerust contact met mij op.