Hypnopraktijk Juno Lucina

She who brings children into the Light 

Wat als zwanger worden niet van zelf gaat?

Zwanger worden..... Wat is het toch gewoon en makkelijk, “we nemen een kindje”. Voor velen ligt het helaas alleen allemaal anders, Zwanger worden is niet voor iedereen een verhaal van de bloemetjes en de bijtjes, maar komt er veel meer bij kijken 

In Nederland is het helaas zo dat je pas na twee jaar “proberen” medische hulp mag zoeken. Tenzij er natuurlijk al een vermoeden is tot verminderde vruchtbaarheid. Je komt dan in een heel circuit met behandelingsmethoden terecht. Zoals hormoonbehandelingen, Intra Uteriene Inseminatie (IUI)  In Vitro  Fertilisatie (IVF), Intra Cytoplasmatische Sperma Injectie (ICSI) Eiceldonatie etc.  

Kom je eenmaal in deze “medische malle molen” terecht dan gaat er een wereld voor je open.  

Op zich mooi dat het kan, maar ook dit traject is vaak met hobbels en dat nadat je al twee jaar elke maand een teleurstelling achter de rug hebt!  De kans is reëel dat dit weer opnieuw  tot teleurstellingen leid.
Wat houden de behandelingen in? Zijn ze pijnloos? Gaat het lukken binnen de vergoede behandelingen? Zoveel onzekerheid en angsten.

Coach Bianca van Juno Lucina heeft naast (basis) medische kennis, ook zelf ervaring in dit specifieke medische wereldje en kan je, met haar eigen ervaringen in haar rugzak, mentaal helpen. Daarnaast bezit zij vele technieken zoals hypnose en NLP en is daardoor een goede en rustgevende aanvulling op de medische wereld.  

Ook voor het verwerken van een onvervulde kinderwens kunt je terecht bij Praktijk Juno Lucina.